Over ons

United People start in Nederland!

United People is een wervingsbureau met jarenlange ervaring in de recruitment, 65 verschillende bureaus – in 13 verschillende landen.
United people heeft aandacht voor zowel de klant als de kandidaat. Bij het zoeken van kandidaten kijken we verder dan alleen opleiding en ervaring. We matchen een persoon met een vacature én opdrachtgever. De persoonlijkheid van een kandidaat kan de doorslaggevende factor zijn in ons recruitmentproces, een kandidaat is voor ons meer dan een optelsom van werkervaring en opleidingsniveau.

Deze innovatieve manier van werken maakt dat er ècht aan teambuilding gedaan kan worden binnen de bedrijven waarmee we mogen samenwerken en dat kandidaten zich helemaal op hun plek voelen binnen deze organisaties.

Er bestaat binnen recruitment niet één oplossing die voor iedereen past. We bieden dan ook altijd maatwerk. Geen zoekopdracht is te gek voor United People. Voor alle bedrijven (groot of klein) zoeken wij graag mee naar het vinden van de geschikte kandidaat.

Ook denken wij graag met de opdrachtgever mee. We streven naar het gevoel dat we intern voor hen aan het werk zijn, terwijl we voor het recruitmentproces buiten de gebaande paden treden. Zodat we zelfs de moeilijkst vindbare kandidaat voor u kunnen traceren en vastleggen.